top of page

Neus

CERÀMICA    JOIERIA    ROBA      CENTRES   SEDA_PINTADA   VARIS    

 

Ceramista

Vaig començar amb la cerámica de jove, a l’Escola Massana. Vaig fer 4 cursos i el darrer el vaig fer a l’Escola Industrial, però no vaig poder seguir per incompatibilitat  amb les meves tasques quotidianes. Ara fa uns anys en Ramon em va demanar d’engegar una aventura a l’Escola Tucan el Cel, on vaig poder engegar altre cop la meva afició per la cerámica i les manualitats, però altre cop s’em va estroncar. Posteriormente l’Ajuntament de Mataró em va demanar  de donar clases de manualitats a quatre centres per els avis, i durant tres anys vaig gaudir altre cop de la creació artística de la ma dels avis, tot un plaer. Altre cop aquesta situció es va acabar.

Ara per quarta vegada, torno a engegar i amb molta il.lusió. Estic envoltada de dos personatges, en Ramon i en Toni, que em provoquen cada dia i m’empenyen a seguir creant. Tinc l’esperança, aquest cop, de que res m’ho impedixi.

2010 - present
2010 - present

Ramon: Agrair, com no a la meva germaneta, incondicional, que en totes les meves bojeries m’acompanya amb el ulls tancats

               Gracies nevera per tot i per ser com ets

bottom of page